Matras Op Maat gaat vanaf januari 2023 verder als BeKuMax.

Zelfde bedrijf | zelfde mensen | zelfde kwaliteit en service. Alleen een nieuwe unieke naam, die volledig aansluit bij al onze producten.

BeKuMax (Matras Op Maat) is in 2009 opgericht door Sjors de Jonge. Sjors is een echte kampeerder, die al zijn hele leven op vakantie gaat met een caravan of camper. Door zijn hobby met generaties lange ervaring in bedden en matrassen te koppelen, is het bedrijf (Destijds Matras Op Maat) ontstaan.

In de loop der jaren is Matras Op Maat behoorlijk gegroeid. Naast de bekende matrassen op maat, zijn ook bedden- en kussens op maat toegevoegd aan het assortiment. Na een aantal succesvolle jaren met het bredere assortiment is besloten om vanaf januari 2023 de bedrijfsnaam te veranderen naar BeKuMax “Bedden | Kussens | Matrassen Op Maat”. Een naam die weer voor 100% aansluit bij visie van de onderneming: “Bedden, Kussens en Matrassen op maat, die volledig aansluiten bij de persoonlijk wensen van de klant en ten alle tijden met de hoge kwaliteitsstandaard volledig op maat gemaakt worden in iedere gewenste maat en model.”

BeKuMax is gevestigd in Zwaag (Hoorn N-H) waar u (op afspraak) van harte welkom bent voor een persoonlijk advies, maar u kunt natuurlijk ook altijd terecht bij één van onze dealers.

Sjors de Jonge en Eurty Ruiter